Jefkesbal op 9 april 2016 om 21u in Vlieg-In Leefdaal

Jefkesbal-2Op zaterdag 9 april 2016 organiseren de bestuursleden van de Jefkes Nr. 1, de boogschuttersgilde uit Leefdaal, een “Jefkesbal”. In feestzaal Vlieg-In in Leefdaal is die avond iedereen GRATIS welkom vanaf 21u voor een spetterende fuif. Voor de partymuziek en ambiance zorgen DJ’s Bulens, El Krisso, Pedro-Rodrigo en SNOB. Voor de gelegenheid wordt er een speciale cocktail, een “Jefke”, geschonken. Maar ook cava, gin-tonic, bier, en frisdrank zijn beschikbaar.

Met het Jefkesbal knopen de Jefkes opnieuw aan met een traditie uit de jaren ’60 en ‘70. Toen organiseerden ze elk jaar een groot bal in het weekend van de traditionele koningsschieting. Ook de sepia-kleurige affiche van het “Jefkesbal” is een knipoog naar toen. Het grote verschil is dat de fuif al plaatsvindt op 9 april 2016. Op die manier willen de Jefkes de unieke feestelijke sfeer van het begin van de zomermaanden, al in de lente naar Leefdaal brengen. Deze fuif wordt ongetwijfeld een schot in de roos!

INKOM GRATIS – IEDEREEN WELKOM


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.