Twee koningen en een keizerin

De laureaten van de koningsschieting 2017 zijn gekend!

Kjell, Marc en Lore

  • Bij de Jefkes viel de hoofdvogel al na 1’30 maar de prijsschieter maakte zich niet bekend… De hoofdvogel werd dus opnieuw op de top van de wip gezet en iedereen mocht nogmaals aantreden voor een tweede poging. Na nog eens 6’30 was het Kjell Vander Hulst die mocht juichen. Kjell is niet aan zijn proefstuk: hij was al koning in 2010 en 2015.
  • De Pekes hadden slechts 2’30 nodig om hun nieuwe koning te kunnen vieren: “Makkie” Stroobants die in 1979 al eens de piepjonge Jefkes-koning was.
  • Bij de Mekes waren alle ogen gericht op Lore Weygantt die koningin was geworden in 2015 en 2016 en die de allereerste keizerin ooit van de Mekes kon worden. Na circa 10′ en een gouden tip van keizer én koning der koningen Johan Deherdt lukte het: LEVE DE KEIZERIN!

Zie ook:

Jefkesbal 2017

Ook (jonge) Pekes en Mekes kunnen nog dansen

Sinds vorig jaar heeft het bestuur van Jefkes nr1 onze oude traditie van het Jefkesbal terug opgepikt en dus is het ook dit jaar weer jefkesbal. Inkom is gratis en iedereen is welkom in het gemeenschapscentrum Vlieg-In, Vlieguit 6 te Leefdaal vanaf 21.00u op zaterdag 22 april 2017. Met een ruime keuze aan drank en voor de liefhebbers wodka-redbull en bacardi-cola.

P.S.: vergeet zeker niet voldoende cash geld mee te brengen aangezien er geen banken of geldautomaten meer zijn in Leefdaal !!!